Oznámení k organizaci semestru v průběhu rekonstrukce budovy v Celetné

Vážené studentky, vážení studenti, 

v současné době probíhá komplexní rekonstrukce budovy v Celetné, což s sebou přináší změny ve fungování ÚHSD. Náš ústav bude z důvodu této rekonstrukce po většinu týdnů ZS zcela nepřístupný. Prosíme proto, abyste v případě zájmu o konzultaci vždy s předstihem kontaktovali příslušného pedagoga. Pro komunikaci se sekretariátem prosíme, abyste upřednostňovali mail (jana.heroutova@ff.cuni.cz a barbora.stolleova@ff.cuni.cz, popř. obě adresy zároveň). Pracoviště sekretariátu bude po dobu trvání rekonstrukce umístěno v prostorách Střediska ibero-amerických studií na adrese Hybernská 3 (Šporkův palác), místost č. 208, 3. nadzemní podlaží. Úřední hodiny budou upřesněny. 

ÚHSD zajišťuje i během rekonstrukce standardní výuku bakalářského, magisterského i doktorského cyklu a specializační přednášky. Naše výuka bude rozptýlenější (hlavní budova na náměstí Jana Palacha, budova v Celetná a budovy Na Poříčí a v Hybernské), jedná se však pouze o přechodnou záležitost – v příštím semestru předpokládáme již návrat do ústavních učeben. 

V případě jakýchkoliv nejasností a problémů se zápisem předmětů v SIS či s lokalizací nových přednáškových místností se na nás neváhejte obrátit. 

 

 

 

 

Úvod > Nástěnka > Oznámení k organizaci semestru v průběhu rekonstrukce budovy v Celetné